Top / Etc. etc., jeans / Dr, Denim (Solitaire), sandals / Tamaris, shades / Karen Simonsen x Prego, hairband / Sofie Schnoor 

Outfittet her er fra da jeg var på vej ud af døren, for at drikke drinks i det fri sammen med søde piger. Det begyndte dog at regne ret voldsomt, så snart vi havde skudt disse billeder, og vi endte derfor med at rende i Netto lige om hjørnet og købe ind til drinks og i stedet sidde der hjemme og hygge. Jeg havde klædt mig meget simpelt på med en fin blomstret blonde top fra Etc etc. til at gøre looket lidt mere feminint.

English recap / I wore this simple outfit earlier this month when I was going out for Mojitos with good friends. Unfortunately it started raining heavily just after these photos were shot and we decided to stay in and drink mojitos anyway. 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...