Asger Juel Larsen

Cool støvler spottet på blogger Marie Jedig

Henrik Vibskov ham selv til Vibskov show på Rådhuset

  På hyggeligt visit i Soil Agencys smukke showroom

Lækre hårprodukter fra Kevin Murphy hos Soil

Ægte stearinlys med kunstig væge og flamme, som ikke forurener, hos Holm & Bertung. Jeg var meget begejstret!

Anderledes show og venue hos HAN Kjøbenhavn

Egentlig er disse billeder kun fra modeugens første dag. Jeg blev simpelthen så træt af at slæbe rundt på mit spejlrefleks og andre tunge sager, at jeg både torsdag og fredag lod mit kamera ligge hjemme. Derfor er billeder fra de resterende shows taget med telefonen. I kan se nogle af dem her. Jeg må indrømme at det ærgede mig lidt at jeg ikke havde det med til Saks Potts og Nicholas Nybro. Nicholas Nybro var efter min mening det suverænt bedste show hele denne modeuge. Temaet var så gennemført og stemningen var bare super god. Folk rejste sig op og klappede og piftede da showet sluttede.

Det meste af modeugen blev tilbragt i selskab med Katrine og Joanna. Det er lidt hyggeligere at have nogle søde mennesker at rende rundt til diverse shows, pr-bureauer og events med. Må sige at vi havde et ret pakket program. Modeugen er virkelig et ræs, men et sjovt ræs jeg glædeligt vender tilbage til sæson efter sæson.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...