Dress / Topshop, heels / H&M, lipstick / MAC all fired up

Outfittet her er fra sidste weekend, da Katrine og jeg skulle ud og udforske Vejles byliv. Vejle har virkelig nogle smukke locations så som Kajakklubben, hvor disse billeder er skudt. Kjolen har jeg haft i snart to år, men jeg har simpelthen aldrig fået den brugt. Kender I det? Nu røg den endelig på, og det var faktisk anden gang i denne måned. Det føles helt som om man har fået et nyt stykke tøj haha. Nu vil jeg få pakket mine ting og komme i seng. Jeg skal lidt halvtidligt op og afsted mod Jylland i morgen. Nat nat.

English recap / I wore this outfit last weekend when I was going out with one of my best friends. I’ve actually had the dress for almost two years but never worn it. About time right? I do love when I find such gems in my wardrobe though. It feels like I have been shopping new clothes without spending any money haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...