Jeg sidder i toget på vej hjem fra arbejde nu, og tænker at jeg lige så godt kan udnytte tiden optimalt med lidt blogging, mails etc. Jeg fandt disse fine læder sandaler frem fra mine skohylder i går og fik sådan lyst til at hoppe i dem på arbejde i dag, så det gjorde jeg. Jeg elsker detaljerne på dem, og så synes jeg at det turkise læder spiller ret godt sammen med min orange neglelak. Lidt boheme, hvilket jeg godt kan lide.

I morgen skal jeg over og besøge min yndlings-jyde, så der kan jeg jo også passende benytte togturen til at få blogget lidt. Forresten så har jeg lagt en masse nyt på Trendsales. Efter jeg er flyttet har jeg ligesom fået sorteret lidt ud i garderoben. Det skal til en gang imellem. I kan finde min profil her, hvis det har interesse. Skal på posthuset på tirsdag, med det jeg har solgt indtil nu, så I kan sagtens nå at få noget med.

English recap / I haven’t been wearing these sandals for at least the past year so I really felt like putting them on today. I love the little golden details. By the way I have put some of my clothes and shoes for sale here on Trendsales. I found a a lot when I cleaned out my closet after moving. Go and take a look if you like. I’m sending my next round of packages on Tuesday.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...