Knit / Miss Selfridge, jeans / BDG via. Urban Outfitters, boots / B&Co, bra / Calvin Klein

En tynd og let strik som denne, er ret passende til det danske sommervejr. Blusen er virkelig en gammel sag, men da jeg fandt den frem fra gemmerne, kunne jeg mærke hvor glad jeg stadig var for den. Det må have været et godt køb. Jeg har egentlig altid mest brugt den om efteråret og vinteren, men lige for tiden er den også særdeles velegnet. Og til et par denim shorts er den god på de halvlune sommeraftener. Det bliver et meget hurtigt tjek-in her på bloggen til aften, da jeg er hos min søster og hendes kæreste, som allerede sover. Forsøger at trykke så lydløst på tasterne, som jeg overhovedet kan. Nat nat.

English recap / This knit is years old but still a piece in my wardrobe I love to find and wear from time to time. And with these Danish chilly summer nights it’s very suitable.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...