Outfit details:    blouse + sandals / H&M, jeans / Denim & Supply, shades / Forever21

Nøj hvor er det bare en blæsende og regnfuld dag i dag. Virkelig efterårsagtig! Dagen byder vist bare på indehygge, og siden jeg ikke har de store planer, tror jeg at jeg vil hygge mig med lidt bloglæsning. Det er virkelig længe siden jeg har taget mig tiden og bare siddet og læst blogs. For få måneder siden skulle jeg følge med i nogle faste blogs hver eneste dag, men mine prioriteringer har simpelthen ændret sig lidt. Til gengæld gør det også at jeg nyder lidt ekstra, når jeg så bare har tiden til at sidde og kigge diverse blogs igennem. Og siden jeg har masser af tid i dag, så må I meget gerne skrive i kommentarfeltet, hvis I kan anbefale nogle gode blogs, eller hvis jeg skal tage et kig forbi jeres. Det er altid sjovt, når man opdager nogle nye.

English recap The weather is definitely not acting summery today. Honestly it feels like fall. I think I’m going to stay under my duvet with a cup of tea and just read blogs and watch series. If you can recommend any blogs or maybe your own, please share in the comments below. Would love to expand my horizon blog wise.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...