Det er måske en smule tidligt at komme med sådan en udmelding, med mere end tre uger til modeugens start. Ikke desto mindre er det ikke for tidligt at få bestilt visitkort. Jeg har netop modtaget mine, som jeg bestilte for kort tid siden hos nemprint.dk. Til jer der står og skal have lavet visitkort (eller andre tryksager for den sags skyld) vil jeg gerne lige anbefale nemprint.dk. Havde en virkelig god korrespondence med dem, sendte mit bud på visitkort og fik dem leveret inden for få dage. Man kan få trykt på begge sider hvis man ønsker det, men jeg valgte at nøjes med den ene side. Det er rart at have dem på plads. Så mangler jeg bare at planlægge alle outfitsne haha. Ses vi til modeugen? I så fald, så sig endelig hej 🙂

English recap I just received my new business cards so that I’m ready to hand them out during Copenhagen fashionweek. During fashionweek you always get around to different shows and event and mingle with people, and I have learned from the past times that it comes in very handy having business cards to hand out. Glad I have mine now. Now I just need to prepare my outfits. Luckily I still have three weeks to go haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...