Øverst til venstre / Accessorize, øverst til højre / Friis & Co., nederts til venstre / Karen Simonsen x Prego, nederst til højre / Forever21

Der er sikkert både jer der primært holder jer til ét bestemt par solbriller, og jer der nærmest har stakkevis. Jeg selv har et lille udvalg, som jeg for tiden godt kan lide at veksle imellem. Lige nu er det mine Karen Simonsen x Prego solbriller jeg er mest vild med, men jeg bruger f.eks også mine solbriller fra Accessorize en hel del, da de er ret feminine og går til det meste. Jeg bruger sjældent ret mange penge på solbriller, og det gør at jeg bedre kan tillade mig selv at skifte dem ud med et par nye relativt ofte, eller blot tilføje et nyt par til samlingen. Hvad er I for nogle solbrille typer?

English recap I like to have a few pairs of sunglasses to chose from. Right now my favorite pair is my Karen Simonsen x Prego shades. I don’t spend a lot of money on my sunglasses and like to find them in different high street stores. That allows me to buy an extra pair whenever I feel like it.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...