Outfit details:   dress / Rude, heels / H&M

Kjolen her er et par år gammel, men stadig en af mine favoritter i skabet. Det er en af mine eneste kjoler, som har midi-længde, og så er den så behagelig at have på. Stoffet er i jersey, så den er egentlig ret hverdags-agtig, men med få accessories kan den nemt piftes op til fest. Jeg husker jeg første gang havde den på i New York, da vi skulle på ‘Sex and the City’ turen. Jeg ville gerne have lidt Carrie-feeling hehe. Forleden havde jeg den på, da min veninde og jeg skulle ud og spise sushi. Det er et ekstremt mærkeligt vejr vi har for tiden. Vi er gået fra hedebølge i weekenden til til torden og skybrud i nat, og resten af ugen frem til weekenden, lover de masser af vind og lavere temperaturer, og så fuld sol igen. Det er ærlig talt lidt svært at klæde sig på.

English recap This dress is one of my favorites in my wardrobe. It’s one of the few I have with midi-length, besides it’s so comfortable to wear. The material is jersey which makes it very wearable for weekdays but with just a few accessories it’s perfect for a summer night out as well. I remember I wore it the first time when I was in New York and we went on the ‘Sex and the City’ tour. I wanted to have that Carrie-feeling haha. Anyways, I wore it the other day when a friend and I went out for sushi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...