Har samlet nogle af mine seneste outfits ovenfor. Det er altid meget sjovt at få et overblik over dem, og se om der tegner sig et mønster ift. nogle ting. Jeg har f.eks. gået helt utroligt meget i sort sæsonen taget i betragtning. Sommeren har nu også været længe om at komme. Det har også betydet færre outfits med bare ben. To af billederne med bare ben er trods alt fra min ferie i Tyrkiet. Til gengæld har jeg været glad for de hvide trapper som location. De er altid et sikkert hit, fordi de er forholdsvis neutrale, men stadig pæne. Jeg tror mine favoritter må være nr. 3 og 8 denne gang. Har I nogle favoritter?

English recap I’ve put together some of my latest outfits above. It’s a bit funny to see them all at once to see if there’s a pattern. I must say that I have been wearing a lot af black. Also I have really come to like the white stairs as location. They are so simple yet nice, and goes with almost any outfit. I think my favorites this time must be number 3 and 8. Do you guys have any favorites?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...