Outfit details:     Dress / Pieces, crop top / Style Heist, belt / H&M, boots / B&Co.

Outfittet her er tydeligvis ikke fra i dag. Det meste af i dag, har min uniform bestået af en badedragt. Jeg har nemlig ligget på stranden med min gode veninde Pernille i det fantastiske vejr. Outfittet på billederne er et jeg havde på til en fødselsdag, og jeg synes det fungerer fint med bæltet, til at give lidt fokus på taljen. De sidste dage har jeg først fået blogget her om aftenen lige inde sengetid, men det er simpelthen fordi det gode vejr virker som en magnet på mig. Når det endelig er her, er det også med at være ude og nyde det. Gør I det samme? At dømme ud fra besøgstallene, så tænker jeg lidt at I gør 😛

English recap I wore this outfit to a friend’s birthday party a while back. So not the uniform of today! Most of the day I’ve been lying on the beach in a bathingsuit. The summery weather has finally made its way to Denmark. Yeah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...