Som så mange andre, så kan jeg godt lide at bruge Instagram. Jeg synes det er en fin og hyggelig måde at fange de små ting i hverdagen, som måske ikke lige finder vej til bloggen. Jeg har samlet nogle af de seneste billeder fra min Instagram ovenfor. Jeg havde ikke set min søde veninde Katrine i lang tid, så da jeg kom tilbage til Herning, blev en stor del af min tid brugt sammen med hende. Både strand- og sushihygge. Den seneste tid har selvfølgelig også budt på træning, bl.a. i min nye træningstop, og så fik jeg løbet 5 km. på en tid jeg er ret tilfreds med. Løber ellers sjældent efterhånden. Den sidste måned har også budt på en tiltrængt ferie med sol og sommer. Hvis I har lyst til at følge lidt med i mine små hverdags momenter, så kan I finde mig som byjennip. Det ku være så hyggeligt 🙂

English recap I like using Instagram to capture those moments that may not make it to my blog. I have collected some of my latest Instagram moments above. It includes a vacation to turkey, lots of sushi, workout of course and also a lot of hanging out with my sweet friend Katrine. If you would like to follow my little everyday moments you can find me on Instagram under the name byjennip. Hope to see you there 🙂

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...