tee / Michael Kors, skirt / Miss Selfridge, leather jacket / Versace for H&M, flats / Forever21

I fik et lille sneak peek at mit outfit fra dimissionen i fredags, men I skal selvfølgelig ikke snydes for nogle rigtige outfit billeder. Jeg fik taget min nye nederdel i brug. Den er jeg virkelig glad for. Længden er god og så er den behagelig. Desværre er den bare lidt stor til mig, men da de kun havde få størrelser tilbage, tog jeg lidt en chance da jeg købte den. Jakken er jo efterhånden en ældre sag, og den ryger på alt for sjældent, men jeg synes den er en fin og rå kontrast til den meget feminine nederdel.

Fredagen endte med lidt fest, og det betød at jeg kom alt for sent i seng. Skulle nemlig tidligt op lørdag og flytte alle mine ting. Mine forældre og jeg har brugt hele weekenden på at flytte + rengøre og male lejlighed. Nøj det tager tid! Først kl. 2 i nat blev min far helt færdig med at male, og mine forældre kunne tage en 2½ times køretur hjem til Sjælland, for at nå at læsse alle mine ting af flyttebilen inden min far skulle møde på arbejde kl. 6! Så ingen søvn til ham. Hold nu op jeg skylder dem en hehe.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

English recap You got a little sneak peek on this outfit the other day but thought you should see the entire outfit. I chose to wear my new skirt for my graduation and paired it with my raw leather jacket. It’s really an oldie but goodie but I think the two items are quite good together. What do you say? You know how I love using contrasts.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...