Oufit details:     dress + necklace / H&M, sandals / Pieces

Outfittet her er fra min fødselsdag, som blev fejret i Tyrkiet med god mad og vin, sammen med mine forældre. Næsten som feriens resterende dage. Det var lidt underligt ikke at have min tvillingesøster ved min side den dag, men vi sendte hende en snap, hvor vi råbte tillykke hehe. Og så fik vi jo heldigvis fejret dagen for familien, for en uge siden. Kjolen er fra sidste år, og det er kun anden gang den er på. Farven gør den jo ret sæsonbetonet. Vi boede på et resort, som lå helt oppe på et bjerg, derfor var der en virkelig god udsigt over havet og byen. Til gengæld var der langt til alt haha. Men se lige denne lækre pool i baggrunden. Skøønt man bare kan sidde med en drink og køle ned, ved at dyppe fødderne.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

English recap This is what I wore on my birthday. I calebrated the day in Turkey with my parents. It was a little odd not having my twin sister by my side on that day but we send her a big birthday snap haha. We stayed on a resort up in the mountains so we had a really great view to the sea and the town. And just look at this pool where you can sit and enjoy a drink while cooling down in the sun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...