skirt / Miss Selfridge, necklace + ring / Carré, lipgloss / Chanel, sandals / New Look, tee / River Island

Sidder nu i toget på vej hjem mod Herning og kigger lidt rundt på diverse webshops. Jeg er blevet ret vild med miniskirts stylet med en enkel t-shirt. Jeg har faktisk lige klikket ovenstående nederdel hjem, som jeg glæder mig til at hoppe i. Især nu hvor der er chance for solbrune stænger. Sandalerne har jeg også længe haft kig på, men de er i mellemtiden blevet udsolgt desværre. Øv.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m in the train now on my way home from my parents. I figured why not spend the train time checking out the latest news on the webshops. I actually just ordered the skirt from Miss Selfridge and immediately went for some styling inspiration on Pinterest. I really like the little skirts styled with just a basic tee for a casual look.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...