Ville lige vise jer et lille sneak peek af mine nye short dungarees. Jeg har virkelig længe (faktisk over flere sæsoner) været på udkig efter et par dungarees, men så har pasformen ofte været helt af H til. Noget der gør det besværligt for mig, når jeg f.eks skal købe kjoler og buksedragter, er at jeg har ret fyldige lår og bagdel, men en smal talje. Jeg er 2-3 str. større på min underkrop end på min overkrop, og det kan virkelig være en udfordring nogle gange. Dog har jeg nu fundet disse dungarees, som jeg faktisk synes sidder godt (alt taget i betragtning), og så var prisen heller ikke til at kimse af. Jeg har nået at have dem på en enkelt dag på min ferire, men de ryger snart på igen, og så skal jeg nok vise det på bloggen.

Håber I nyder jeres solrige fredag. Min står på kagebagning og afslapning i mine forældres have, og i aften står den på god mad og Anja og Victor-maraton med en god veninde. Elsker simpelthen de film, og det er så mange år siden jeg har set dem. God fredag til jer <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

English recap Just quickly wanted to show you a little glimpse of my new short dungarees. I’ve been looking for a pair for seasons now and finally found these.The price was very reasonable as weel which is perfect for a trend-based item. Have a happy friday you all!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...