Outfit details:   JumpsuitMoss Copenhagen, necklace / H&M, boots / Tamaris

Buksedragten her fra Moss Copenhagen er jo ikke just nogen ny sag i min garderobe, men jeg elsker at hoppe i den, når jeg har lyst til at være lidt afslappet klædt. Selvom den er rar og behagelig, og perfekt til sofahygge, så er den heldigvis også fin at have på til hverdag. Jeg må sige at jeg har brugt halskæden en hel del her på det sidste. Den er super god som statement halskæde, til lige at pifte et simpelt outfit op. Jeg havde den med på ferie, og jeg tror næsten ikke der gik en dag, hvor jeg ikke havde den på. Har haft en lang, men god dag i København med træning, jobsamtale (kryds fingre for mig) og Baresso hygge med min søster og hendes kæreste, så nu tror jeg det er ved at være sengetid. Nat nat.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This jumpsuit is not exactly a new one in my wardrobe but I do love to put it on whenenver I want to dress more casual. Eventhough it’s perfect wearing at home it’s super wearable as well, so I’ll wear it to school or job any day. My necklace is actually one of my go-to pieces right now. I like that it can easily dress up an outfit. I even brought it on my vacation and I don’t think a day went by without wearing it.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...