studentergaver

Studentertiden er lige om hjørnet for mange, og det betyder i mange tilfælde studentergilde og fine gaver. En typisk og ikonisk studentergave, til piger i hvert fald, er et smykke. Noget man kan have til evigt minde om den tid. Jeg husker selv at jeg fik en smuk guldhalskæde med en fin lille firkløver som vedhæng. Desværre nåede jeg kun at have den nogle måneder, inden jeg på mystisk vis mistede den. Det har jeg faktisk været ret ked af, og jeg har heller ikke helt turde fortælle det til min farmor, som gav mig halskæden. Jeg håber I er bedre til at passe på jeres smykker end jeg. Jeg har ovenfor samlet lidt smykker fra Julie Sandlau, til gave inspiration. Hvis det var mig der blev student, ville jeg ønske mig øreringene oppe i venstre hjørne og det guldarmbånd der er oppe i højre hjørne.

Selv kender jeg ikke nogen der bliver student i år, men nu er det også snart fem år siden jeg selv blev student. Og selv om hele gymnasietiden var de tre værste år i mit liv, så var studenterkørslen, dimmisionsfesterne og mit studentergilde noget af den bedste tid i mit liv. I år bliver jeg færdig som designteknolog, så det glæder jeg mig til. Skal I fejre nogle nyudklækkede studenter i år? Måske jer selv?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...