Tee / Urban Classics, skirt / Moss Copenhagen, sandals + necklace / H&M

Så giver jeg langt om længe lyd fra mig igen her inde. Jeg har fået afleveret min opgave, og så har jeg været på ferie, hvor jeg velfortjent har slappet af og bare forsøgt at lade op igen. Jeg kom hjem i nat og skal senere i dag holde fødselsdag for min familie. Dog kunne jeg næsten ikke vente med lige at chekke ind her og sige hej til jer. Det er så længe siden jeg har blogget, og jeg har savnet det!

Billederne her er fra ferien, hvor jeg havde min nye lædernederdel fra Moss Copenhagen på. Jeg fik for lidt tid siden tilsendt en antiperspirant fra Perspirex, som jeg kunne afprøve. Den lovede formindsket lugt og minimal chance for pletter under armene. Så hvad bedre end at teste den under en grå t-shirt og i Tyrkiets varme temperaturer? 😀 Jeg har testet den over et par uger, og har sørget for at følge instrukserne, hvilket jeg vil anbefale jer at gøre! Jeg vil sige at jeg sagtens kan mærke at ens svedproduktion er mindre, og man lugter ikke at sved. Dog mangler jeg at dufte af noget, som jeg plejer med min almindelige deo, så jeg kom et lille strøg af den udenpå. Og så er denne effektive sag ret sprittet i det, så pas på med sart hud. Men heldigvis ingen svedpletter i min grå tee nede i varmen, pheew!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...