Vil lige vise jer dette armbånd, som er et af de smykker jeg går en del med for tiden. Det er fra det spanske smykkemærke Majorica, og jeg har egentlig en gang købt det på en ferie til Mallorca. Det sidste lange stykke tid har det bare ligget i æsken, indtil jeg for nyligt fik fundet det frem igen. Sådan er det tit med mine smykker. Jeg bruger nogle bestemte i en periode, og så lige pludselig finder jeg noget ‘nyt’ frem fra gemmerne. Dette er så fint og enkelt med sine perler, og så kan jeg godt lide at det sidder lidt løst om mit håndled.

Jeg kan generelt godt lide at finde smykker og ting til hjemmet, når jeg er på ferie i andre lande. Måske jeg finder noget nyt på min ferie til Tyrkiet i år. Glæder mig i hvert fald under alle omstændigheder til noget sol og sommer.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Just wanted to show you my bracelet from the Spanish jewellery brand Majorica. It’s actually not new at all. I bought it on a vacation to Mallorca a ccouple of years ago, and just found it from my gems. I like the little pearls and the loose fit around my wrist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...