Ja, det er ikke så ofte at biler får en plads her på bloggen, og det er heller ikke så ofte jeg drømmer om dem. Dog er jeg gået hen og blevet lidt lun på denne Toyota Aygo, efter at have set den flere gange køre rundt i gaderne her i byen. Jeg er ret begejstret for designet, med det sorte kryds foran. Det giver bare et eller andet spændende til bilen. Og så er den hvide farve jo virkelig in for tiden, når vi snakker biler. Ja der er også trends inden for biler, som der er inden for bl.a. mode og indretning hehe. Hvad den så har af funktioner har jeg på ingen måde sat mig ind i, for jeg skal simpelthen ikke have en bil nu. Det bliver ved drømmen. For nu. Men hvis I modsat mig er på udkig efter ny bil, så kan I læse mere inde på viabiler.dk. De har endda Toyota -og Fordforhandler i Valby med tilhørende værksted. Jeg kunne lige læse mig frem til at de har en kundelounge, hvor der både er tv, computer med internetforbindelse, dagens aviser samt gratis kaffe, the og kakao. Jeg er lige ved at tro det er ligesom loungen ude i lufthavnen for særlige passagerer mens de venter på deres fly. Her kan man så bare vente på sin bil haha.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...