Outfit details:   Jeans / BDG via. Urban Outfitters, shirt / Zara, denim jacket / Primark, slip-ons / Lacoste, sunnies / Karen Simonsen x Prego

Outfittet her er fra i foregårs, hvor vejret var solrigt omend noget blæsende. Endelig kom mine Lacoste sko på, og det var også første gang i år jeg var iført cowboyjakke. Til gengæld har mine solbriller fra Karen Simonsens samarbejde med Prego været på en del gange allerede. Jeg må blive lidt bedre til at veksle mellem mine solbriller. Lige for tiden er jeg bare rigtigt glad for disse.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wore this outfit the day before yesterday when the weather was quite sunny but a bit windy as well. I finally put on my Lacoste slip-ons and actually it was also the first time this year I wore my denim jacket. A thing I have been wearing non-stop though are my shaeds from Karen Simonsen x prego. I so love them!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...