Picture source / Pinterest

I takt med hele 70’ernes comeback, ses bukser med svaj også mere og mere i modebilledet, og jeg elsker at finde streetstyle med dem, for at se stylingen af dem. Dog synes jeg personligt det er et stort spring at iføre mig et par jeans med svaj, når jeg er vant til mine ’sikre’ skinny jeans. Kender I det? Jeg er dog ret åben over for tendensen og kigger lidt efter et par der vil være gode til min kropsform. Jeg har lange ben, men fyldige lår, brede hofter og en rund bagdel, så derfor er jeg på udkig efter nogle som har et skinny fit ned langs benene, og som har et mindre svaj forneden. Faktisk rigtigt meget i stil med dem på det første billede. Den mørke farve og høje talje vil få mine ben til at syne slankere og længere, så det er helt sikkert sådan et par jeg vil gå efter. Kan I lide trenden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Eventhough many women still swear to the skinny jeans we can’t really avoid that the flared pants have had a comeback. Eventhough it’s a little out of my comfort zone I really like the trend and just look at how fashionable these women have styled the flared pants. That really makes me wanna wear a pair as well. Especially the first pair will fit my body type well as they have a skinny fit and just a little flare. Besides the dark color and high waist will make my legs look slimmer and longer.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...