En ting jeg i noget tid nu har været på udkig efter, er kabeltromler. Jeg er ret begejstret for det industrielle look, og jeg kunne godt tænke mig en enten som sofabord eller en større en som spisebord. Allerhelst som spisebord faktisk. Men det kræver plads. Jeg har også overvejet og finde en og skære ud, sådan så jeg kun har en fjerdedel af et bord, som lige passer ind i et hjørne. Tror det vil se godt ud med en af mine ghost stole til, og vupti så har jeg et lille arbejdshjørne. Det er jo helt perfekt hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med.

Jeg har fundet lidt forskellig inspiration inde på Pinterest til hvordan man kan indrette sig med kabeltromler, og der er mange gode billeder der inde. Jeg elsker at man altid kan finde inspiration på Pinterest.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have been looking for a cable drum for a while to decorate my flat. I want one either as a coffee table or a bigger one as a dining table. I actually really like the way the cable drums have been used on the photos. I found them all on Pinterest. It’s my number one go-to place when I need inspiration.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...