Wouldn't mind wearing

Dette outfit ville jeg bestemt ikke have noget imod at være iført i dag. Det er så forårs agtigt med de lyse farver, og så er de røde læber perfekt til at tilføre noget kant til outfittet. Jeg er faktisk på udkig efter en hat jeg kan have med på min ferie til sommer. Den vil være god til både til kjoler, badetøj og jeans og fine toppe. Denne her er fra Magasin og er lige nu sat ned til 140 kr.

Produkterne fra MAC har jeg (selvfølgelig) også fundet inde hos Magasin.dk. Jeg har for nyligt mistet min læbestift i farven All Fired Up, og ønsker mig den derfor til min fødselsdag her i næste måned. Jeg er så ærgerlig over jeg har mistet den, da det var min yndlings. Farven er en mellemting mellem pink og rød, og den virker derfor ret unik at have på. Så den er bestemt røget på ønskelisten, men den skal jeg nok dele med jer i næste måned. Så er det bare at håbe at min familie følger nok med herinde hehe, så de fluks kan tage et smut forbi enten Magasin eller deres webshop.

/ I samarbejde med Magasin.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...