Jeans / Dr. Denim, shirt, boots + coat / H&M, sunnies / Karen Simonsen x Prego

Det er efterhånden helt usædvanligt at se mig i blå jeans. Jeg har stort set ALTID sorte jeans på, og selvom de sorte er det sikre valg, så synes jeg nu alligevel det frisker lidt med de blå. Egentlig ville jeg vise jer mine nye solbiller, som har lidt 70’er feel over sig. Jeg elsker at de er lidt store i det – og så ligner de heller ikke alle mine andre.

Husk I stadig kan nå at deltage i min give away lige her.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I pulled out my blue jeans and I really think I should wear them more often. I always turn to my black jeans but the blue color are so refreshing. Actually I wanted to show you my new shades. I love the 70’s vibe they have.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...