Leather jacket / Versace for H&M, jeans / BDG via Urban Outfitters, shirt / Calvin Klein, boots / Jette Riis, sunnies / F21

Da jeg forleden postede nogle af mine seneste outfits, var I flere der havde nogle af mine sorte outfits som jeres favoritter, så det er egentlig passende med dette også ret sorte outfit i dag. Hvor er det skønt at det endelig føles som rigtigt forår igen. I går sad jeg ude i mine forældres have og bare nød solen, helt uden jakke på. Og dem der kender mig ved at der skal meget til før jeg smider jakken. Min far nævnte at han var overrasket over jeg ikke havde taget min dyne med ned i haven haha. Vejret er heldigvis bare så skønt i disse dage. I aften skal jeg til min venindes fødselsdag, så jeg vil se om jeg kan nå at få en af mine forældre til at forevige mit outfit inden jeg skal afsted. Tænker lidt at tage denne kjole på.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Again I’m in an all black outfit but nevertheless I’m wearing sunnies and leather jacket so my outfit does have this Spring feeling. Tonight I’m going to my friend’s birthday party and I think I’ll wear this dress. If I have the time I will have some photos taken before I leave.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...