Det er lidt sjovt, jeg kom faktisk så sent som forleden dag til at snakke med en om, hvor gammeldags jeg er på nogle områder. I skolen skriver jeg de fleste af mine noter i hånden, jeg har ikke mobile pay og jeg skal stadig lige vende mig til netbank. Jeg er utroligt dårlig til teknik, og jeg har også sjældent interesse i at lære det. Derfor undrede det også ham, som jeg havde samtalen med at jeg havde iPad og at jeg brugte programmer som Photoshop og Indesign. Og ja det lyder en smule paradoksalt, men iPad’en købte jeg i sin tid som erstatning for en computer – det var den så ikke haha. Men jeg har været glad for at have den, og jeg synes den er fin at have, fordi den er så nem lige at have med på studiet. Jeg har dog også anskaffet mig både covers og tastatur til den. Mine covers er nødvendige for at beskytte iPad’en, men det er egentlig bare nogle helt almindelige sleeves jeg har. Hos Gadgetcity har de de der smarte covers, hvor iPaden også selv kan stå op, det er så smart! Hvis I ikke helt er klar over hvad jeg taler om, så klik ind og kig. Selv om jeg ikke er nogen gadget nørd, så har jeg selv benyttet hjemmesiden et par gange. Bl.a. til at finde nye iPhone covers, men også til at købe ny oplader og ledning til telefon og iPod.

/ I samarbejde med gadgetcity.dk 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...