Pretty laces

Adlinks: 1. L'agent by Agent Provocateur / 2. Agent Provocateur / 3. L'agent by Agent Provocateur 
4. L'agent by Agent Provocateur / 5. Elle Macpherson intimates / 6. Elle Macpherson intimates

7. Elle Macpherson intimates / 8. Elle Macpherson intimates / 9. L’agent by Agent Provocateur

Jeg har altid syntes at Elle Macpherson og Agent Provocateur lavede sådan noget smukt undertøj, okay Agent Provocateur måske til tider mere til den vilde side, men se lige de fine bh’er ovenfor, som jeg har fundet hos theoutnet.com. Jeg synes de er virkelig fine. Elsker virkelig blonder. Især nr. 2, 4 og 8 kan jeg godt lide. Alle bh’er jeg har fundet er på tilbud med rimelig gode besparelser, så jeg vil sige jeg er ret fristet. Jeg er altså der hvor jeg ikke umiddelbart ville betale fuld pris for et stykke blondesag fra Agent Provocateur, så det er med at slå til når de er sat så meget ned som de er.

I går var jeg til Outer space fest på mit studie, og jeg havde store sølv glimmer øjne – den slags øjne der kun går til sådanne fester. Outfittet smider jeg op på bloggen i morgen,hvis jeg når det. I dag har jeg virkelig ingen stemme haft, så jeg har forsøgt at lave ting der krævede så lidt snak som muligt – og blogging er vel en meget god ting hvad det angår.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m so loving these delicate lace bras and I always think that Agent Provocateur and Elle Macpherson do a great job when it comes to pretty and feminine underwear. My favorites are nr. 2, 4 and 8. As a bonus I can tell you that all of the above bras are on sale with quite good reductions. Do you guys have any favorites?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...