New Lacoste slip-ons

I får et indlæg i dag der kræver så lidt som muligt fra min side af. Efter gårsdagens bytur, som først sluttede kl. 6 i morges, så har jeg i dag siddet klistret til sofaen sammen med min dyne, hovedpude og serie på fjernsynet. Og vil da forresten lige indskyde at vores risotto i går blev SÅ lækker – faktisk så lækker at jeg spiste resten i dag til morgenmad med mælk til haha. Sådan noget sker altså kun på tømmermændsdage.

Nå men det skulle egentlig handle om de sko her jo. Jeg klikkede dem hjem forleden dag på tilbud, og de er nu på vej til mig. Jeg synes det er en rigtig fin forårs sko, som det allerede snart er varmt nok til at man kan hoppe i. Tænker at de bliver gode til både jeans, shorts og sommerkjoler. De havde også skoene i marine blå, og det var simpelthen så svært at vælge, men jeg synes de hvide er så forårsagtige i farven, så dem glæder jeg mig til at hoppe i. I kan finde dem ved at klikke på billedet.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I bought these off-white slip-ons the other day on sale and can’t wait to receive them soon so that I can wear them. They will go so well with both jeans, shorts and little summer dresses. You can find them by clicking on the photo above.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...