Jeg har nu lavet disse peanut butter bites et par gange, og ville ikke dele dem her på bloggen, før jeg var rigtigt tilfreds med dem. Det er jeg nu, og de er super nemme at lave. Desuden er de heller ikke så syndige som så meget andet guf. De er vel egentlig lidt LCHF.

Til disse bites skal du bruge: crunchy peanutbutter, mandler, 70-86% mørk chokolade, frysetørrede hindbær

Tag peanutbutteren fra køl og form den til små kugler med en spiseske mod håndfladen, og kom en mandel i hver. Læg dem i fryseren en times tid. Smelt chokoladen i en chokoladesmelter eller over et vandbad, og tag kuglerne ud og dyb dem en for en i chokoladen. Ønskes et tykkere lag chokolade, dyppes kuglerne igen, når chokoladen på dem er størknet. Efterfølgende drysses med frysetørrede hindbær, og så sætte bites’ne på køl eller frys. Når du får lyst til en snack tages de ud til servering. Peanutbutter massen er ret bastant, og jeg kan derfor ikke spise ret mange bites ad gangen. Server dem eventuelt med friske jordbær til, da de er et godt modspil til den bastante peanutbutter og det mørke chokolade. Jeg må sige jeg synes de er ret lækre, og jeg er ellers ikke normalt så god til sundere alternativer af forskellige snacks. Hvis I prøver dem så lad mig vide hvordan de bliver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...