Godaften Ladies and Gents. Jeg ved ikke om I alle er i byen, eller om der sidder nogle og læser blogs sådan en lørdag aften. Jeg sidder sammen med Katrine og snakker over et glas rødvin. Vi sidder med hver vores computer på sofaen, og laver indlæg.

Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle komme med en mere personlig vinkel her på bloggen, og bare sådan i det små dele lidt mere af mig selv, sådan så I også får et dybere indblik i hvem det er der sidder bag skærmen og blogger. Selvom mit hovedfokus er mode, og mine indlæg primært består at outfit billeder, nye køb og collager med ting jeg kunne tænke mig, så har jeg jo som alle andre også mine almindelige hverdagsproblemer. De fylder nok ikke så meget på bloggen, men ikke desto mindre fylder de i mit hoved. F.eks tænker jeg på at skrive lidt om hvad mine planer er efter sommeren når jeg er færdig med AK’eren, og så tænker jeg at snakke om hvordan det er at bo i Jylland når ens familie og nære venner bor på Sjælland.

Min storebror arbejder med medier i sin hverdag, og jeg har snakket en del med ham om hvordan jeg kan udvikle mig i forhold til bloggen. Faktisk har jeg en lille notesbog, hvor jeg skriver ned hver gang jeg kommer på en idé til et indlæg, men jeg noterer også ned hvordan jeg hele tiden kan forbedre mig, og en af tingene er bl.a. at få mere personlighed ind over mine indlæg. Jeg har også syslet lidt med tanken om at lave en lille video. Nu må vi se hvad jeg finder på.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...