Jumper / Moss Copenhagen, jeans / BDG via Urban Outfitters, boots / Just Fab

Jeg var lidt i tvivl med denne overskrift. Jeg har jo øjensynligt valgt den fordi jeg rent faktisk har nogle grå nuancer på – både i min bluse og i mine støvler, men man kan nok ikke længere bruge en overskrift som denne, uden at den leder tankerne over på noget lummert. Selv har jeg hverken set filmen eller læst bøgerne om Mr. Grey. Ikke endnu i hvert fald.

Lige nu sidder jeg i toget på vej hjem fra mine forældre. På vej i skole faktisk. En ca. tre og en halv timers lang tur. Outfittet her er fra forleden, og egentlig ret hverdags agtigt. Ikke desto mindre synes jeg at støvlerne også egner sig ganske godt til festligere lejligheder. Nu vil jeg få ordnet lidt praktisk, som bl.a. at få læst lidt lektier inden jeg rammer Herning. See you lads and ladies.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I was a little worried using this headline since it would propably lead to some less noble thoughts haha but nevertheless I am actually waring different shades of grey.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...