trendsales collection

Det er endnu en gang blevet tid til mit Trendsales blogpartner indlæg. Jeg elsker hvordan jeg kan vinkle dem præcis som jeg vil, og dermed sætte fokus på de ting jeg synes er vigtige, spændende eller på anden måde relevante. Som mange af jer nok ved, så læser jeg på VIA Design (Teko), og lige nu har vi et forløb omhandlende bæredygtighed. Vi har derfor hørt en masse spændende foredrag, som har fået mig til at tænke en ekstra gang over hvad det er jeg køber. Vi står f.eks. i en situation lige nu, hvor vi kan være løbet tør for olie i verden om 40-50 år, hvis ikke vi gør noget, og rent vand er også allerede begyndt at være en mangelvare. Rent vand!! Vi mærker selvfølgelig ikke meget til det i den vestlige verden. Ikke endnu i hvert fald. Men hold nu op hvor jeg synes den fremtid er tæt på.

Jeg drømmer om at arbejde inden for modebrancen, velvidende om at modeindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden. Tænk bare på alle de giftstoffer der bruges når tøj skal fremstilles og farves. Modeindustrien producerer nyt tøj som aldrig før, fordi vi forbrugere hele tiden smider ud og køber nyt. Vi følger jo tendenserne. Bl.a. derfor er jeg selv ret stor fan af det at kunne sælge det tøj videre, som jeg ikke selv længere bruger. Derfor fandt jeg det også meget relevant at tippe jer om Trendsales Collection, hvor kendte sælger ud af deres garderober. Saseline Sørensen, Frederikke Brasch, Caroline Brasch og Lina Rafn er bare nogle af dem som sælger ud af mærker som 3.1 Philip Lim, Alexander Wang, Nike og Lanvin inde på Trendsales. Jeg synes personligt der er en del lækre sager at finde, og hvem kunne næsten ikke tænke sig en designer taske som en dansk international topmodel har gået med? (;

Tænker I over at være bæredygtige når det kommer til mode, og sælger I selv ud af det tøj I ikke længere bruger? Jeg må indrømme at min viden inden for bæredygtighed er begrænset, men jeg er blevet nysgerrig på at lære mere.

/ I samarbejde med Trendsales

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...