Jeg beklager min manglende tilstedeværelse her på bloggen de sidste par dage, men jeg har faret rundt mellem shows, events og showrooms, og har været fuldstændig færdig når jeg kom hjem om aftnerne. Til gengæld er der faldet lidt billeder af på Instagram. I øvrigt velkommen til de af jer der er kommet til på min IG de sidste dage. Dejligt med nye følgere! 🙂 Jeg har som I kan se, bevæbnet mig med en bloggers vigtigste våben, nemlig mine visitkort. Jeg har fået dem trykt hos Trykbestilling.dk og de ankom super fine lige inden modeugens start.

Lige nu sidder jeg i toget på vej fra København og hjem mod Herning – en 4 timers tur. Til gengæld har jeg tid til at sidde og blogge og kigge diverse billeder igennem. Selvom jeg ikke har fået blogget de sidste dage, så har jeg i den forgangne uge fået samlet en del materiale til indlæg til i hvert fald den næste uge – et par give aways bliver det også til, så I kan godt glæde jer.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve been running around between shows, events and showrooms the past few days during Copenhagen fashionweek and have had no time to blog. I did manage to post a lot of photos on my Instagram between happenings though. Fortunately the fashionweek has given me a lot of material for the blog. At least for the next week so stay tuned.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...