Det er ikke så ofte jeg snakker om mine træningsvaner her på bloggen. Ikke desto mindre er det er del af min hverdag, som det er med så mange andre. Personligt foretrækker jeg at bruge fitness centret, hvor jeg kan træne på de maskiner jeg har lyst til, og så synes jeg også det er rart at have den mulighed at kunne vælge en form for holdtræning, når jeg har lyst til det. Jeg træner tre gange om ugen, og vil gerne op på at træne hver anden dag, når det er muligt. Mine trænings sessioner varer godt halvanden time, hvor jeg først står på stepmaskinen, derefter løber jeg på løbebåndet, og så tager jeg en tur på crosstraineren. Til slut laver jeg styrketræning, som fortrinsvis består af squat, lungees og mavebøjninger. Jeg kan godt lide at supplere min træning med hold som thai-bo, body-fit og stram op.

Jeg fik faktisk en yoga måtte i julegave, så jeg også har mulighed for at supplere med forskellige øvelser der hjemme. Det er dejligt nemt, og yoga måtten er lige til at gemme væk efter brug. Hos webshoppen Sagatrim.dk kan man faktisk finde en hel del udstyr til hjemmetræning. Bl.a. et trimhjul, som jeg altid bruger nede i fitness centret. Det skal I næsten prøve hvis ikke I har gjort det. Den giver killer abs 😉 Men de har også maskiner som crosstrainere, løbebånd etc. Hvis jeg havde plads til det lidt større fitness udstyr her hjemme, vil jeg synes det var en rar luxus at have.

/ I samarbejde med sagatrim.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...