Gæt en destination. Jeg ved ikke om ud fra billederne ovenfor kan se hvilket ferie paradis det er. Det er nemlig smukke Hawaii. Jeg har længe drømt om at komme til Hawaii, sammen med en del andre destinationer i USA. Jeg kunne f.eks. godt drømme om en rundrejse, hvor jeg kom til New York, Hawaii, Los Angeles, Florida og Bahamas øerne. Jeg har faktisk en gang overvejet at tage på højskole på Hawaii – det lød bare super fedt alle de ting man skulle, men jeg fik aldrig taget springet. Det er jo også en hel del penge der skal til. Hawaii ser bare så magisk ud, som om alting er flot der. Inde hos ticket2travel.dk kan man bl.a. læse om de forskellige Hawaii øer og hvilke seværdigheder de anbefaler at se. I kan finde guiderne her hvis I er fristede. Der er selvfølgelig også rejser og beskrivelser til en masse andre destinationer der inde. Bl.a London, Lissabon, Paris og New York, bare for at nævne et par stykker. Jeg drømmer virkelig om at komme til Hawaii en dag, men jeg tror dog ikke det kommer med på min plan for 2015.

/ I samarbejde med ticket2travel.dk

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...