outfit details:     jeans / BDG via Urban Outfitters, tee / Michael Kors, coat / H&M Conscious Denim, boots / Lola Ramona, bag / ThursdayFriday, scarf / Pieces

Dette outfit er fra forleden, og et ret typisk hverdags look for mit vedkommende. Jeans, en t-shirt, et par støvler og min yndlingsfrakke. Husker I jeg advarede jer i efteråret om at I sandsynligvis ville blive spammet med denne frakke? Well, jeg har da i hvert fald ikke snydt jer for at se den haha. Den ryger virkelig ofte på, men lige så ofte ifører jeg mig også mere praktiske og varme jakker. Denne er f.eks. ikke hammer god til cykelture, da det jo er en wrap coat. Den har altså kun det ene bindebånd at lukke jakken med, og derfor trækker det meget ind når man cykler.Tørklædet er forresten nyt. Jeg manglede et lidt lækkert vamset et, og dette til 130 kr. er så dejligt blødt.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I wore this outfit earlier this week and it’s really a typical everyay outfit for me. Jeans, a basic tee, a pair of heeled boots and my favorite coat. It’s super easy to style up and down and it’s safe when you feel like you have nothing to wear. My scarf is new and it’s so soft to wear. Love it already.


Det er ved at være sidste chance for at afgive en stemme til modeblogprisen, og samtidig deltage i konkurrencen om to billetter til pris uddelings showet. Måske vi ses der inde? Jeg vil i hvert fald være meget glad og taknemmelig hvis I vil stemme på mig 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...