Outfit details:    jeans / Dr. Denim (Solitaire), blouse / Calvin Klein, necklace / H&M, boots / Miss Selfridge, coat / H&M Conscious Denim

Disse billeder er taget en gang i sidste uge, da vi havde sne (på Sjælland), og selvom det var koldt, så var vejret bare så mildt. Vi havde sne en enkelt dag, og så var det væk igen. Jeg blev simpelthen nødt til at forevige mit ellers lettere kedelige outfit, når jeg nu fik den sjældne mulighed at få en smuk snehvid baggrund med i købet, så jeg hev straks fat i min far, som var så sød lige at skyde disse billeder af mig. Halskæden er dog ny, og en af mine julegaver. Oven i købet var jeg så heldig at himlen var virkelig smuk på det tidspunkt. Jeg ved ikke rigtigt om det var en solnedgang eller hvad det var, men kl. var kun omkring 14:30

Jeg ville næsten ønske vi fik lidt flere af disse dage med smukt sne landskab, der er lidt noget magisk over det. Når det så er sagt, så synes jeg egentlig snevejr er utroligt upraktisk. Man sidder fast med bilen, kan ikke cykle og jogger rundt i sjap. Men det er i hvert fald pænt at kigge på 🙂

Jeg vil forresten lige minde jer om at I stadig kan nå at stemme på mig (eller en anden favoritblogger) til Modeblogprisen 2015, og husk I kan vinde billetter til award showet, når I stemmer. I kan gøre det ved at trykke på ikonet lige nedenunder. Tak <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...