Jeg er igen i år tilmeldt modeblogprisen, og er altså med i afstemningen om læserprisen 2015. Jeg vil være så taknemmelig hvis I vil gå ind og stemme på min blog, til årets læserpris. Jeg er oppe imod en masse fantastiske bloggere, så hvis jeg har bare den mindste chance vil jeg blive virkelig stolt. Nu hvor året er ved at rinde ud er det vel også et ret passende tidspunkt at komme med en takketale på. Tusind tak fordi I læser med. Tak til jer der giver jer til kende i kommentarfeltet. Jeg sætter pris på hver og en, og det er så hyggeligt også at kende lidt til mine læsere via. jeres kommentarer. Uden jer ville bloggen ikke være hvad den er i dag, så tak, af hjertet!

I kan stemme på min blog her eller ved at klikke på billederne. Hver gang I stemmer er I med i lodtrækningen om 2 billetter til priseventet d. 30. januar 2015 på Børsen. Ses vi? 🙂 Vinderen af de to billetter udvælges d. 21. januar. Så ind og stem med jer. Og igen tak fordi I læser med, og for er givdigt år i bloggens tegn <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Dear everyone. I’m nominated for the Danish blogger’s reader award 2015. Please go and put a vote on my blog if you think it deserves it. You can vote by clicking here or on the photos, and write your email adress in there. When you vote you have the chance to win two ticket for the award show on the 30th of Janury 2015 in Copenhagen. At the same time I want to thank you all for following my blog. Thank you from the bottom of my heart <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...