Jeg elsker kostume/tema fester. Elsker det der med at man klæder sig ud og nærmest spiller en rolle. Og det sjoveste er jo altid at alle til sådan en fest er klædt ud. Har da både været til 80’er fest og Hawaii fest. Er også en gang troppet op til en fest som Andrea fra Kaj og Andrea haha. Jeg nøjedes dog med at have Andrea som hånddukke og så være iført blåt tøj. Hvis nogle af jer selv skal til tema fest eller finde julekostumer, så har siden ekostumer.dk i hvert fald et rimeligt bredt udvalg. Du kan blive alt fra juletræ og fræk nissepige til Smølf og Bunny. Der er også masser af kendte, som catwoman, Harry Potter og Grease. Et godt sted at finde inspiration til hvordan man mester sin karakter er Pinterest, hvor jeg også har fundet billederne ovenfor. Denne jul skal jeg dog ikke til nogle udklædningsfester. Skal I det?

/ I samarbejde med wkostumer.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...