Interior wishes

Jeg har over noget tid fået samlet mig billeder af forskelligt interiør jeg godt kunne tænke mig. Jeg er for det første ret vild med rå planker, som kan bruges til smukke spiseborde, hylder, reoler, knagerækker osv. Desuden er jeg vild med hele industri looket, og vil gerne have interiør i den stil. Taburetterne oppe på det ene billede gad jeg især godt eje. Som jeg tidligere har nævnt her på bloggen, så er jeg også blevet ret lun på ting lavet i skifer. Altså lækre flotte ting til køkkenet, såsom skærebrættet fra House Doctor. Jeg har fundet brættet inde hos Luxoliving.dk sammen med den der rosa papirs honeycomb, som jeg også synes er ret fin. Gad vide om sådan en samler meget støv?

Kaj Bojesens abe må siges at være en klassiker. Kan huske min far har fortalt  mig at han en gang fik sådan en i konfirmationsgave, men han aner ikke hvor den er blevet af. Øv! En af de originale aber ville da have været endnu federe at have, ikke? Og så har den jo historie med sig. Vidste I forresten at det er Rosendahl der står bag produktionen af Kaj Bojesens klassiske designikoner? I kan finde aben og flere af ikonerne her.

/ I samarbejde med luxoliving.dk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...