Wouldn't mind wearing...

Adlinks:   heels / Schutz via Shopbop, knit / Esprit, jeans / Rag & Bone, sunnies / Esprit, ring / Elizabeth & James, bag / Chanel 2.55

Dette outfit ville jeg bestemt ikke have noget imod at have iført mig i dag inden jeg skulle på arbejde. Jeg elsker kombinationen af de rå jeans og den klassiske chanel taske. Nå ja man har vel lov at drømme lidt. Måske ringen fra Elizabeth & Jameser mere realistisk. I hvert fald ville jeg ikke behøve at skulle bruge 4 måneders SU på den. Den koster kun ca. 560 kr. og ville være ret fin på lillefingeren. Se selv ved at klikke på linket under billedet.

Strik er jo ved at være rigtigt essentielt, nu hvor vejret virkelig skifter til koldere temperaturer, og denne fra Esprit nedtoner de høje sko perfekt til arbejdsbrug. Jeg elsker strik og kan ikke gå en vinter foruden. Når jeg har fri, synes jeg også strik er noget af det lækreste at iføre mig. Gerne store løse strik, et par strømpebukser og et par rare hjemmesutter, ah! Jeg er virkelig ikke fan af efterår og vinter, men det at iføre sig en blød varm strik og sidde inde på sofaen med te, tændte stearinlys, bloglæsning og gode tv-serier, det er indbegrebet af hygge for mig.

Har I også noget hyggetøj, som I bare elsker at hoppe i, når I kommer hjem efter en lang dag på arbejde?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...