Så giver jeg endelig lidt lyd fra mig her på bloggen igen. Jeg kom hjem torsdag aften og havde lige en del arbejde der yderligere skulle gøres. Nu er jeg kommet hjem til min familie som jeg har forkælet med lidt macarons, og så bliver jeg til gengæld forkælet med lækker mad. Hehe det er altid skønt at komme hjem til mine forældre.

Selv om jeg i Paris arbejdede fra morgen til aften, så nåede jeg at shoppe en lille bitte smule i torsdags. Jeg valgte nemlig at møde tidligt ind i showroomet, og så holde fri kvart over 10, hvorefter jeg havde ca. 2 timer til at tage metroen til Louvre Rivoli, nå i 4 butikker, og så tage metroen tilbage til La Republique igen, pakke det sidste og så afsted mod Charles de Gaulle og flyve mod Danmark. Ret begrænset med tiden, men jeg fandt da noget i to ud af fire butikker. Nemlig en lækker strik der var sat ned i Mango og et par klassiske nude ballerinaer i Forever21. Der lå også en pakke med lidt andre lækre sager og ventede på mig, da jeg kom hjem fra Paris, og det skal I også nok få at se. Min mor har indvilliget i at tage et par outfit billeder af mig senere i dag, så måske jeg kan få smidt lidt billeder op på bloggen i morgen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I just wanted to show you the few things I bought in Paris. As I was working most of the day every day I didn’t have much time to go shopping or see the city for that matter. But I think I managed my time quite well. I had a few hours to go shopping thursday så I went to Rue de Rivoli and found this cosy knit on sale in Mango and some classic nude ballerinas in Forever21.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...