Adlinks:    shirt / H&M similar here, jeans / Denim & Supply by Ralph Lauren / ankle boots / Dixie similar here, necklace / second Female

Outfittet her er fra forleden, hvor jeg lige fik min søster til at skyde et par billeder af mig, så snart jeg kom hjem fra arbejde. Skjorten er en ny tilføjelse til garderoben. Jeg er næsten overrasket over hvordan jeg har kunnet undvære sådan et basis item i min garderobe. Jeg ved ikke om I måske kan ane det på billederne, men skjorten er faktisk blå- og hvidstribet med meget tynde striber.

Nu vil jeg smutte i seng så jeg er frisk til fødselsdags brunch hos min kusine i morgen. Forresten så skal jeg stå på loppemarked på søndag, hvor jeg sammen med min søster og vores veninde sælger ud af tøj, sko, tasker og smykker. Derfor har jeg også lige opdateret min profil inde på trendsales, hvis I skal nå at have noget med, inden det ryger med på loppemarkedet. Til orientering så skal jeg på posthuset i morgen med et par pakker. I kan finde min profil her. Nat nat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The above outfit is from earlier this week, taken right when I was home from work – it’s about getting it done before it’s too dark outside. The button up is a new add to my wardrobe. Suddenly I can’t understand how I could live without a basic shirt like this in my wardrobe. 

FYI I have actually just updated my profile on Trendsales.dk and put some more clothes for sale. Feel free to take a look at it here.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...