Jeg har under modeugen flygtigt fanget nogle billeder med min telefon, som jeg da ikke synes I skal snydes for her på bloggen. Jeg har i forbindelse med mit arbejde været på Galllery messen i Forum, hvor jeg stod i Henrik Vibskov standen. Om torsdagen var jeg til hans fantastiske show ude på papirøen. Det var så fedt at se alt det tøj man har gået og steamet og hængt på bøjler og pakket op og ned af kasser og kufferter, endelig komme til live på catwalken. Og så var showet jo bare gennemført og flabet med dansere fra den norske ballet, som til slut sprøjtede vand på front row.

Iskaffe er også blevet nydt inden blogger event, jeg har udvalgt min favorit fra Vibskovs SS15 kollektion – den er sååå fin! Og så har jeg som sagt været til barbeque med lækkert mad og masser af Sommersby. Jeg var også til Asger Juel Larsen show, som også var super cool og grunge.Der var en helt speciel stemning under showet med live musik.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

During Copenhagen fashionweek I have quikly snapped some Photos with my phone here and there, and I think you should have the chance to see them here on the blog. There are photos both from the Asger Juel Larsen and from the Henrik Vibskov show which was amazing. Besides I have Photos from the Gallery fashion fair, the CIFF barbeque and a Photo of my favorite piece from the Vibskov SS15 Collection.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...