Outfit description:     Dress / Pieces also love this one, cardigan / H&M here, jacket / Calvin Klein, bag / Forever21 in brown here, boots / H&M (adlinks)

Dette outfit er fra forleden aften, da min søster og jeg gik en tur på Østerbro. Normalt går jeg ikke så meget i sort om sommeren, men på arbejdet har jeg ofte sort på, og jeg kom lige der fra. Hele denne uge hvor jeg har ferie, har jeg rendt i shorts eller ligget på stranden. Det er næsten for varmt til andet hehe. På billederne skulle man jo næsten tro det var efterår, ud fra mit outfit at dømme, og mine outfits til efteråret kommer da sikkert også til at være i den stil. Jeg er i hvert fald blevet glad for lag-på-lag – især når forskellige materialer, som læder, strik og silke mikses. Heldigvis går der lidt tid endnu før de tykke strikvamser skal hives ud af skabet.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

This is what I wore the other evening when my sister and I went for a walk after work. It really looks like I’m ready for fall, but I’m not quite yet. This outfit is more of a work uniform, but I can tell you that I have been wearing shorts all week in my holiday. A trend I definitely will use more when the fall arrives is layering – it looks so chic, besides all the layers keeps you warm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...