Outfit description:     Dress / H&M, sandals / Tommy Hilfiger, necklace / here at Forever21, sunglasses / here at Forever21

Her er mit outfit fra i lørdags, da jeg var til rund fødselsdag. Festen foregik i en have så jeg syntes det var passende med en sommerlig kjole og et par wedges. Og heldigvis var vejret i helt i top. Jeg havde oprindeligt en anden kjole i tankerne til denne fødselsdag, men da jeg så denne smukke gule kjole i H&M var jeg solgt med det samme! Jeg kan ikke se at der er flere tilbage på hjemmesiden, så jeg har desværre ikke et link til jer, men jeg ved at flere af de fysiske butikker har den. Bl.a. den store på strøget har stadig nogle tilbage. Jeg har ferie i disse dage, så det er super skønt at vejret er så lækkert. Det håber jeg det bliver ved med noget tid endnu, da jeg både skal til Grøn koncert og i Tivoli med nogle søde piger. Jeg nyder virkelig at holde ferie i Danmark denne sommer.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

This is what I wore saturday when I was at a Birthday party. The party was in a garden so I thought it was very suitable with a bright summer dress and a pair of wedges. Fortunately the weather was fantastic so it only made the yellow color even more wearable. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...