Outfit description:     shirt + boots / H&M, jeans + purse / Urban Outfitters, rings / BeritMarie

Her kommer så et outfit med mine nye ankelstøvler. Synes de er rigtigt fine til et simpelt outfit som dette, og så synes jeg den blå denim skjorte står godt til de sorte jeans. Lige nu er jeg ved at få pakket mine ting, da jeg skal ind hos min søster og bo den kommende uge. Hun er for nyligt flyttet ind på Østerbro, så jeg glæder mig til at se hendes lejlighed og bare hygge, men det bliver også en travl uge med praktikstart for mit vedkommende. Jeg tror jeg kommer bombet hjem hver dag med alle de nye indtryk man får, men vil se om ikke jeg kan få tid til at blogge når jeg kommer hjem om aftenen. Og ellers kan I altid følge med på Instagram (hedder byjennip), hvor jeg jævnligt opdaterer.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Finally you get to see my new boots in action. I really like them to a simple outfit like this one. I also like the blue denim shirt as a contrast to my black jeans. This following week I expect to be very busy, as I’m starting my internship tomorrow, but I will se if I’ll get time to blog in the evenings. But remember you can always follow my actions on my Instagram profile (@byjennip)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...