Outfit description:    shirt / Soaked in Luxury, shorts / 2nd Day, sandals / Macy’s, bangle / Marc Jacobs, sunnies / Accessorize

Vejret har virkelig været skønt de sidste par dage, og derfor var jeg også hoppet i mine bløde læder shorts i dag. Billederne her er taget tidligere på aftenen, så de er rimelig friske fra pressen. Bloggen er igen blevet en smule forsømt, men jeg går ud fra at de fleste af jer, ligesom jeg selv, har været ude og nyde det gode vejr. Desuden har jeg haft travlt med at få set min familie, hjulpet mine søskende med at flytte, spist lækker grillmad og drukket rødvin. Den kommende uge står på venindebesøg, jeg vil gerne nå mest muligt i min ferie inden jeg om en uge starter i praktik. Ih hvor er jeg nervøs og spændt! Nu vil jeg hoppe i seng, for har nemlig en træningsaftale i morgen tidlig [læs: formiddag] Nat nat.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

What a gorgeous weather we have had today in Denmark. That’s why I was quick to put on my favorite shorts in the most comfortable and softest leather. My blogging has been lacking a bit these past few days but I must admit chose the good weather over my laptop. It’s quite late now so I think I’ll hit my pillow – FYI I have a gym date tomorrow morning. Nighty night.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...